ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Όλα τα προϊόντα καθορίζονται ως προς το βάρος, τα χρώματα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά από την εκάστοτε Κατασκευάστρια Εταιρεία. Οι φωτογραφίες προϊόντων είναι δειγματικές και ενδέχεται ο χρωματισμός του τελικού προϊόντος, να διαφέρει.
Η παραγγελιοληψία γίνεται από το Τμήμα Πωλήσεων του ηλεκτρονικού καταστήματος "ΔΙΚΑΡΤΟ", το οποίο είναι αρμόδιο για τη διάθεση και αποστολή των προϊόντων.
Ο αγοραστής, οφείλει να ενημερώνεται σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων προτού τα παραγγείλει και έχει το δικαίωμα να μας ρωτήσει για αυτά. Οποιαδήποτε ενημέρωση εκ μέρους μας αφορά τεχνικές η άλλες πληροφορίες γίνεται με κάθε επιφύλαξη.
Η αποστολή των παραγγελιών, εφ' όσον το προϊόν είναι διαθέσιμο, γίνεται την τρέχουσα ή επόμενη εργάσιμη ημέρα και η παράδοσή του εξαρτάται από τη χιλιομετρική απόσταση, τη μεσολάβηση Σαββατοκύριακων, αργιών ή άλλων εξωτερικών παραγόντων. Ευθύνη για την παράδοση έχει αποκλειστικά η μεταφορική εταιρία.
Σε περίπτωση μη αποστολής της παραγγελίας ως έχει συμφωνηθεί, ο πελάτης έχει κάθε δικαίωμα να την ακυρώσει και να λάβει το ποσό που πλήρωσε πίσω, εφόσον πλήρωσε προκαταβολικά.

ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές όλων των προϊόντων αναγράφονται ευκρινώς και πλησίον κάθε προϊόντος και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Το κατάστημα μας διατηρεί κάθε δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές στα προϊόντα του χωρίς προειδοποίηση, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο. Ο πελάτης από τη στιγμή που έχει επιβεβαιώσει την παραγγελία του, εξασφαλίζει πως θα παραλάβει το προϊόν με την τιμή την οποία "αποδέχτηκε" εκτός αν ενημερωθεί για αλλαγή της τιμής.
Η χρέωση αποστολής καθορίζεται ανάλογα με την τρέχουσα τιμολογιακή πολιτική των μεταφορικών εταιριών.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ / ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη της μεταφορικής εταιρίας.
Για μεταφορές που έχουν καθυστερήσει από εξωγενείς παράγοντες (όπως απεργίες, κλείσιμο δρόμων, ακραία καιρικά φαινόμενα κλπ.) το Dikarto δε φέρει καμία ευθύνη.
Σε περίπτωση απώλειας του δέματος, ο πελάτης οφείλει να απευθυνθεί στην μεταφορική εταιρία, καθώς και να μας ενημερώσει άμεσα για το γεγονός. Ευθύνη φέρει αποκλειστικά η μεταφορική εταιρία.
Από τη στιγμή που τα εμπορεύματα παραλαμβάνονται από το κατάστημα μας, για λογαριασμό του αγοραστή, είτε από τον ίδιο είτε από εκπρόσωπό του ή μεταφορική εταιρεία, απαλλασσόμαστε από οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με καθυστέρηση, απώλεια, καταστροφή, κλοπή ή φθορές των προϊόντων ή των συσκευασιών τους.


ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ


Θέματα παροχής Εγγύησης των εμπορευμάτων και τυχόν επιστροφών για οποιοδήποτε λόγο, καθορίζονται από τις εκάστοτε κείμενες διατάξεις των Ελληνικών Νόμων.
Οι όροι εγγύησης που προσφέρουμε ως προμηθευτής των προϊόντων, βρίσκονται εδώ.

Η Ελληνική Νομοθεσία διασφαλίζει τα δικαιώματα των καταναλωτών με Νόμους και Οδηγίες όπως Ν2251/94 (ΦΕΚ 191/16-11-1994), ΑΚ §534, §537, §540 κ' §554, §555 όπως τροποποιήθηκαν από Ν3043/2002, ή νεότερους.


Το "ΔΙΚΑΡΤΟ" οφείλει, να παραδίδει όλα τα εμπορεύματα σε άριστη κατάσταση εκτός αν αναφέρεται ρητά πως πρόκειται για μεταχειρισμένα. Αν κάποιο προϊόν δεν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, ο αγοραστής έχει δικαίωμα να το επιστρέψει βάσει των οδηγιών παρακάτω.


Οι Εγγυήσεις όλων των προϊόντων, τα οποία προορίζονται για την Ευρωπαϊκή Ένωση, υποχρεούνται να καλύπτονται από τους εκάστοτε επίσημους αντιπροσώπους. Ειδάλλως το "ΔΙΚΑΡΤΟ" οφείλει να καλύψει την Εγγύηση.


Επιστροφές προϊόντων οι οποίες δεν παρουσιάζουν κάποιο πρόβλημα, χρεώνονται στον αγοραστή (όπως έξοδα αποστολής, διακίνησης ή ελέγχου).ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ / ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Μέχρι τελικής εξοφλήσεως των εμπορευμάτων, αυτά παραμένουν στην κυριότητα του "ΔΙΚΑΡΤΟ".ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ & COOKIES

Το κατάστημα Dikarto.gr δεσμεύεται ότι όλα τα προσωπικά στοιχεία που υποβάλλονται σε αυτό (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνα, Διεύθυνση email κλπ), καταχωρούνται (με δυνατότητα πρόσβασης) από εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους, αυστηρά και μόνο για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών, ενώ δεν γίνονται αντικείμενο διαχείρισης, κοινοποίησης πρoς τρίτους και δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, παρά μόνο διαφημιστικούς του καταστήματός μας. Εξαιρούνται από αυτό, περιπτώσεις αποφάσεων εισαγγελικών, δικαστικών ή άλλων δημόσιων αρχών.


Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της AlphaBank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (SecureSocketsLayer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.


Οι συναλλαγές μέσω Paypal δίνουν τη δυνατότητα ευκολίας και ασφάλειας στις συναλλαγές σας, καθώς έχετε ήδη ταυτοποιήσει έναν λογαριασμό σας e-mail με κάποια πιστωτική κάρτα ή Τραπεζικό σας λογαριασμό. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια σε κάθε περίπτωση, από τον υπολογιστή ή το κινητό σας. Τα προσωπικά σας στοιχεία καταχωρούνται στο Paypal και όχι σε εμάς. Οποιαδήποτε ευθύνη, την έχει το Paypal.

Συστήνουμε πάντοτε να ακολουθείτε τους προβλεπόμενους κανόνες ασφαλείας, όπως πχ. όταν μπαίνετε στο PayPal ή τους λογαριασμούς του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου από κοινόχρηστο υπολογιστή ή άλλη συσκευή, να μπαίνετε σε περιβάλλον "ιδιωτικής περιήγησης" του φυλλομετρητή σας (browser), να μην κάνετε αποθήκευση των κωδικών, και να κάνετε πάντα αποσύνδεση αφού ολοκληρώσετε την κάθε διαδικασία. Έτσι δε θα κινδυνεύσετε με αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων, ούτε και με πιθανή απώλεια χρημάτων από επιτήδειους.
Για τη δική σας ασφάλεια σας συμβουλεύουμε, όταν συνδέεστε με τη σελίδα της Alpha Bank ή της PayPal να προσέχετε η σύνδεση σας στον περιηγητή σας (browser) να ξεκινάει με  https://  και όχι  http://.Η σύνδεσή σας με την ιστοσελίδα μας γίνεται με ασφαλή κρυπτογραφημένη σύνδεση TLS 1.2 με certificate της COMODO CA Limited. Οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω Alpha Bank ή Paypal, υποδηλώνει την πρότερη πλήρη κατανόηση των όρων χρήσης και της λειτουργίας του συστήματος. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με την ασφάλεια των συναλλαγών σας ή αν έχετε κάποιες αμφιβολίες, παρακαλούμε πολύ, πριν την υποβολή της εκάστοτε συναλλαγής σας, να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email, υποβάλλοντάς μας σχετικά ερωτήματα.ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ

Το "ΔΙΚΑΡΤΟ" δεν μπορεί να κατηγορηθεί, για οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να προκαλέσουν προϊόντα τα οποία διακινεί και εμπορεύεται και τα οποία καλύπτονται από Διεθνείς κανόνες ασφαλείας. Ο αγοραστής, οφείλει να ενημερώνεται σχετικά με τον ορθό τρόπο χρήσης και τις προφυλάξεις των προϊόντων.ΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Για οποιαδήποτε συναλλαγή γίνεται με το "ΔΙΚΑΡΤΟ", ισχύει η Νομοθεσία της Ελλάδας και συμφωνείται ότι αρμόδιες αρχές για την επίλυση διαφορών, είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Οι φωτογραφίες προϊόντων είναι δειγματικές και ενδέχεται ο χρωματισμός του τελικού προϊόντος, να διαφέρει. Επιστροφές ή αντικαταστάσεις προϊόντων (πχ. λόγω χρώματος), γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννόησης και εφ' όσον το προϊόν δεν έχει ανοιχτεί ή χρησιμοποιηθεί.
Επίσης, επιστροφές δεν γίνονται αποδεκτές, σε περιπτώσεις φθοράς ή αλλοίωσης της συσκευασίας του προϊόντος.
Το κόστος των Μεταφορικών, όλων των επιστρεφομένων προς την Εταιρεία προϊόντων, βαρύνει τον αγοραστή.
To "ΔΙΚΑΡΤΟ", διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδέχεται επιστροφές προϊόντων όταν κρίνει ότι συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι.


ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ


Το "ΔΙΚΑΡΤΟ"  προσφέρει την δυνατότητα επισκευής της συσκευής που αγοράστηκε από το κατάστημά μας τόσο κατά την διάρκεια της εγγύησης όσο και εκτός αυτής με εξειδικευμένο προσωπικό και ανταλλακτικά.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ


Με την επιβεβαίωση κάθε παραγγελίας ηλεκτρονικά, εννοείται ότι όλοι οι όροι γίνονται κατανοητοί πλήρως και ανεπιφύλακτα αποδεκτοί.
Οποιαδήποτε απορία, διευκρίνηση ή μη σαφή κατανόηση των όρων αποστολής, πληρωμών και εγγύησης, οι οποίοι αναφέρονται επί του παρόντος, θα πρέπει να αποσαφηνίζεται από τον αγοραστή, ζητώντας επί πλέον λεπτομέρειες εγγράφως. Μετά την αποστολή/παραλαβή μιας παραγγελίας, καμία διαφωνία με τους παραπάνω όρους δε γίνεται αποδεκτή καθώς ο αγοραστής οφείλει να τους έχει διαβάσει. 


To ΔΙΚΑΡΤΟ σε κάθε περίπτωση δεσμεύεται ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να σας διασφαλίσει μια αξιόπιστη και συμφέρουσα αγορά από κάθε άποψη.