Για τη σωστή λειτουργία του site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Όροι χρήσης

Τρόποι πληρωμής-παραλαβής

Οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμών είναι οι εξής:

 Πληρωμή με μετρητά (Δωρεάν) στο κατάστημά μας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι συναλλαγές ιδιωτών άνω των 1500 ευρώ (με ΦΠΑ), θα γίνονται μέσω του τραπεζικού συστήματος. Οι συναλλαγές επιτηδευματιών άνω των 500 ευρώ (με ΦΠΑ), θα γίνεται μέσω του τραπεζικού συστήματος.

 Αντικαταβολή (Δωρεάν) του αντιτίμου της παραγγελίας κατά την παράδοση στον τόπο που επιλέξατε. ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι συναλλαγές ιδιωτών άνω των 1500 ευρώ (με το ΦΠΑ), θα γίνεται μέσω του τραπεζικού συστήματος. Οι συναλλαγές επιτηδευματιών άνω των 500 ευρώ (με το φπα), θα γίνεται μέσω του τραπεζικού συστήματος.

 Με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners, μέσω Alpha e-Commerce.
• 
Με χρήση PayPal (Υπόλοιπο λογαριασμού σας ή χρήση πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας). Χρεώνεται προμήθεια paypal 3.4%.

 Κατάθεση (Δωρεάν) σε κάποιον από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας εκτελείται, αφού μας αποστείλετε με e-mail στο sales@dikarto.gr υπόψιν Λογιστηρίου το ονομαστικό καταθετήριο, στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία, ο αριθμός παραγγελίας. Ο χρόνος αποστολής ξεκινάει από την ημερομηνία επιβεβαίωσης του καταθετηρίου.

Όλες οι τιμές πώλησης περιλαμβάνουν ελληνικό ΦΠΑ και οι αγορές συνοδεύονται από ελληνική νόμιμη απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο.

 

Οι αποδεκτοί τρόποι παραλαβών-αποστολών είναι οι εξής:

 Από το κατάστημά μας στην Αθήνα, Τριπόλεως 12 & Λένορμαν (επικοινωνήστε στο 2105764665 για επιβεβαίωση αποθέματος αν δεν έχετε κάνει παραγγελία).

 Με courier, σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, το ελάχιστο κόστος μεταφορικών είναι 5€ μέχρι τα 2 κιλά για Ελλάδα.

 Στην Κύπρο και άλλες χώρες, μέσω ΕΛΤΑ (ταχυδρομείο). Τα έξοδα καθορίζονται αυτόματα από το site.

 

Βρείτε μας στην Αθήνα: