Για τη σωστή λειτουργία του site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Όροι χρήσης

Ποιοι είμαστε

Στο κατάστημά μας θα βρείτε κυρίως Dual Sim (δίκαρτα) Android κινητά τηλέφωνα, Tablet PCs κι άλλα ηλεκτρονικά και μη προϊόντα, πάντα από αξιόπιστους κατασκευαστές και με την καλύτερη τεχνική υποστήριξη και άμεση εγγύηση από εμάς, καθώς συνεργαζόμαστε με το πλέον αξιόπιστο και εξειδικευμένο τμήμα service για αυτά τα προϊόντα στην Ελλάδα.


Γιατί να μας προτιμήσετε;


Επιλέγουμε κινητά τηλέφωνα - smartphones και tablets, προσεκτικά, με βάση την αξιοπιστία, την ποιότητα, το value for money (αξία προς κόστος).
Η εμπειρία μας σε κινέζικα smartphones και tablets από το 2007 αλλά και στο Android, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε συσκευές έτοιμες για χρήση αμέσως μόλις τις ανοίξετε.

Σας προσφέρουμε κορυφαία εξυπηρέτηση, τόσο πριν την αγορά σας, όσο και μετά την αγορά σας, σε οτιδήποτε χρειαστείτε σε σχέση με το προϊόν που αγοράσατε.
Μπορείτε να διατυπώσετε οποιαδήποτε απορία έχετε για κάποιο προϊόν, ή να μας πείτε τι χρειάζεστε, ώστε να σας προτείνουμε την πιο κατάλληλη συσκευή. Επίσης μπορείτε να απευθυνθείτε σε μας για συμβουλές που αφορούν τη χρήση της συσκευής που αγοράσατε, ή για προβλήματα που έχετε με το λογισμικό.

Πιστεύουμε πως ό,τι κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε σωστά, και με σεβασμό στον πελάτη, καθώς η ποιότητα εξυπηρέτησης είναι η καλύτερη διαφήμισή μας, κι αυτό που θα αφήσει πραγματικά ευχαριστημένο το χρήστη της συσκευής.